Gaudeix de menjar saludable i nutritiu en minuts!

Fes la teva comanda on.line i vine a recollir el teu plat de menjar preparat, llegum cuita o fruita seca a l’hora que et vagi bé. Sense cues, sense espera i gaudeix del teu, Menjar com a casa.

Si tens cap dubte sobre els nostres productes o qualsevol altre consulta pots omplir el formulari i et contestarem tant aviat ens sigui possible.

Estem a:
CENTRE COMERCIAL MARAGALL
Passeig Maragall, 34-36 – Parada: 9
T.: 934562094

    Els camps marcats amb un asterisc "*" són obligatoris. De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s'informa a les persones que complimentin aquest formulari que les dades introduïdes seran incorporades en un fitxer informàtic prèviament comunicat a l'Agència de Protecció de Dades. Mitjançant l'enviament d'aquest formulari el remitent dóna el seu consentiment exprés al tractament automatitzat de les dades incloses en ell. Les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers. Les dades sol•licitades són les estrictament necessàries per atendre la seva petició. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició dirigint-se a l'adreça de correu electrònic indicada.