info-13@2x

Plats cuinats amb molta història. Més de 40 anys a Barcelona cuinant per a tú

Els nostres inicis es remunten l’any 1981, al barri de Camp de l’Arpa, al mercat del Centre Comercial Maragall, quan els meus sogres, el Luis i l’Encarna, van iniciar el negoci amb molta il·lussió i dedicació. Inicialment van començar principalment oferint llegum cuita, llegum seca a granel i fruits secs.

Sempre atents a les necessitats i suggeriments dels seus clients, amb el pas del anys i seguint les tendències del mercat, van introduint poc a poc plats cuinats casolans per diversificar la seva oferta de productes, sempre oferint productes d’alta qualitat a un preu molt raonable.

I ara, més de 40 anys desprès, i amb un aire de renovació i adaptació als nous temps, aquí continuem amb la mateixa il·lusió d’oferir els millors llegums cuits i plats cuinats del barri i donant el millor de nosaltres.

Cerques menjars equilibrats i nutritius que puguis gaudir en minuts?

Vols gaudir d’un deliciós i saludable menjar sense haver de passar hores en la cuina?

Som un negoci familiar en el barri de Camp de l’Arpa dins del Mercat del Centre Comercial Maragall, parada núm. 9, situat en el Passeig Maragall, 34, cantonada amb carrer Indústria. Disposem de cuina pròpia i treballem diàriament seleccionant els millors productes per a oferir-te uns plats saludables i de qualitat. En definitiva, una cuina casolana i amb ingredients frescos inspirada en la cuina tradicional mediterrània perquè gaudis d’un deliciós i saludable aliment sense haver de passar hores en la cuina i així fer-te la vida més còmoda i feliç.

Ara pots realitzar les teves comandes a la nostra botiga En línia i recollir-los còmodament sense esperes i si preferies també pots fer-los per whatsapp per al mateix dia o bé per un dia en concret de la setmana.

info-wm

Productes de proximitat

Adquirim tots els nostres productes a distribuïdors locals i de kilometre zero, i en la mesura del possible de paradetes del propi mercat.

info-b

Només productes frescos

Tot els productes utilitzats en la el·laboració dels nostres plats així como tot el llegum cuit son productes frescos i cuinats cada matí per a el teu consum.

info-e

Productes de qualitat

Els mercats dels nostres barris son per exel·lencia punt de trobada si voleu omplir la cistella amb productes frescos, de qualitat i de proximitat